Deze 3 masterclasses zijn nú te koop

Na aankoop, gelijk beschikbaar

Uitgangspunten

Als je het begrip wijsheid wilt ontrafelen dan zul je eerst moeten begrijpen vanuit welke verschillende perspectieven en de benaderingen er naar wijsheid gekeken wordt. 

In Masterclass 1 starten we met uitleg over: 1) het verschil tussen kennis en wijsheid; 2vanuit welke perspectieven je naar wijsheid kunt kijken; 3) welke zes benaderingen we kennen binnen wijsheid. 

Dit is een digitaal college van 60 minuten voor €55,00 inclusief btw. Na aankoop is het college meteen toegankelijk en zes maanden beschikbaar.  

Begin vandaag voor € 55,00

Definities

Online college 1 afgerond? Dan wordt het tijd dat we gaan inzoomen op de definitie van wijsheid. 

In Masterclass 2  gaan we kijken wat we onder wijsheid verstaan en welke verschillende definities worden gebruikt in het wetenschappelijk veld. Je zult merken dat het formuleren van een definitie nog niet zo gemakkelijk is.

Dit is een digitaal college van 60 minuten voor €75,00 inclusief btw. Na aankoop is het college meteen toegankelijk en zes maanden beschikbaar. 

Begin vandaag voor € 75,00

Modellen

Online college 1 en 2 afgerond? Wat goed! In college 3 wordt de complexiteit van wijsheid nog beter zichtbaar. Ben je er klaar voor? 

In Masterclass 3 gaan we kijken naar de diverse modellen die zijn ontwikkeld over wijsheid. Ik laat je de grote diversiteit zien waarna we inzoomen op de drie belangrijkste wetenschappelijke multidimensionale modellen rondom wijsheid. 

Dit is een digitaal college van 60 minuten voor  €99,00 inclusief btw. Na aankoop is het college meteen toegankelijk en zes maanden beschikbaar.

Begin vandaag voor € 99,00

BUNDELKORTING

3 MASTERCLASSES VOOR €149,-

Wil je meteen de complete basiscursus kopen (3 masterclasses) dan ontvang je een bundelkorting van maar liefst €80,-. 

Je ontvangt alle drie de masterclasses voor maar €149,- ipv €229,-. Een simpele besparing van €80,- als je  weet dat je wijsheid een interessant thema vindt en álle basiskennis tot je wilt nemen.

Let op! Deze speciale bundelkorting kan niet achteraf verrekend worden dus beslis vooraf of je hier gebruik van wilt maken en doe er je voordeel mee.

© 2022 - 2023 All rights reserved Wisdom Lab
Su-Anne van Waes