BASIS

MASTERCLASS 1

UITGANGSPUNTEN VAN WIJSHEID

DE KERN

Uitgangspunten

Het doel van Masterclass 1 is om jou inzicht te geven in belangrijke uitgangspunten m.b.t. wijsheid. Als je namelijk het begrip wijsheid wilt ontrafelen zul je eerst moeten begrijpen wat het verschil is tussen kennis en wijsheid, vanuit welke verschillende perspectieven er naar wijsheid wordt gekeken en welke wijsheid benaderingen er zijn (alvorens we kunnen inzoomen op diverse definities en modellen). 

Tevens activeren we in deze masterclass jouw voorkennis over wijsheid en zetten we jou zelf aan het denken over het thema wijsheid middels simpele oefeningen uitgeschreven in een werkboek.

Daarnaast is Masterclass 1 een belangrijke voorbereiding op Masterclass 2 (definities van wijsheid) en Masterclass 3 (modellen van wijsheid). Na Masterclass 1 staat alles goed in de steigers om je eventueel verder te verdiepen.

Inhoudelijk 

WAT JE GAAT LEREN

INSPIRATIE OVER

VAN KENNIS
NAAR WIJSHEID

PRAKTISCH

WAT JE ONTVANGT

60 MINUTEN INSPIRATIE

PROFESSIONELE LEEROMGEVING

EIGEN TEMPO

WERKBOEK

PDF SAMENVATTING

KORTING OP MASTERCLASS 2

4 redenen

WAAROM DEZE MASTERCLASS(ES) OVER WIJSHEID?

Als we streven naar een sociale wereld dan lijkt het hebben van alleen kennis niet voldoende. Het inzetten van wijsheid kan een belangrijke rol spelen bij complexe situaties (privé als professioneel) als men streeft naar gezamenlijkheid en socialiteit. Wijsheid is dus een belangrijke vaardigheid voor jou maar ook voor je omgeving. Leer wijs redeneren en til je probleemoplossend vermogen naar een hoger niveau.

1. PRAKTISCH

Je wilt je probleemoplossend vermogen optimaliseren én naar een hoger leven tillen voor zowel privé als professionele situaties.

2. THEORETISCH

Je wilt nieuwe kennis over een nieuwe vaardigheid binnen de psychologie en investeert daarmee in jou sociaal kapitaal. 

3. PERSOONLIJK

Je bent geïntresseerd in persoonlijke ontwikkeling  en zoekt naar nieuwe inzichten voor zowel je privé als professionele leven. 

4. MAATSCHAPPELIJK

Je wilt bijdragen aan een sociale wereld door wijsheid zelf toe te passen en/of mensen in je omgeving ermee te inspireren. 

DOE MEE

"EEN WIJZE KIJK OP ZAKEN
MISSTAAT NIEMAND"

Wat andere zeggen

Client Testimonials

WELLICHT OOK INTERESSANT

BUNDELKORTING

3 MASTERCLASSES VOOR €149,-

Wil je meteen de complete basiscursus kopen (3 masterclasses) dan ontvang je een bundelkorting van maar liefst €80,-. 

Je ontvangt alle drie de masterclasses voor maar €149,- ipv €229,-. Een simpele besparing van €80,- als je weet dat je wijsheid een interessant thema vindt.

Let op! Deze speciale bundelkorting kan niet achteraf verrekend worden dus beslis vooraf of je hier gebruik van wilt maken en doe er je voordeel mee.

© 2022 - 2023 All rights reserved Wisdom Lab
Su-Anne van Waes