De 3 basis colleges zijn nú te koop

Na aankoop, gelijk beschikbaar

Uitgangspunten

Als je het begrip wijsheid wilt ontrafelen dan zul je eerst moeten begrijpen vanuit welke verschillende perspectieven en de benaderingen er naar wijsheid gekeken wordt. 

In online college 1 starten we met uitleg over: 1) het belang, nut en doel van wijsheid; 2) vanuit welke perspectieven je naar wijsheid kunt kijken en; 3) welke zes benaderingen we kennen binnen wijsheid. 

Dit is een digitaal college van 60 minuten voor €55,00 inclusief btw. De 60 minuten zijn opgesplitst in behapbare blokken van 10 á 20 minuten. Tevens ontvang je oefeningen zodat je zelf ook aan het nadenken wordt gezet. Na aankoop is het college meteen toegankelijk en zes maanden beschikbaar.  

Begin vandaag voor € 55,00

Definities

Online college 1 afgerond? Dan wordt het tijd dat we een stapje verder gaan en gaan inzoomen op de definitie van wijsheid. 

In online college 2  gaan we kijken wat we onder wijsheid verstaan en welke verschillende definities worden gebruikt in het wetenschappelijk veld. Je ontvangt daarnaast ook een werkboek met oefeningen waardoor je zelf aan het denken wordt gezet over wijsheid.

Dit is een digitaal college van 60 minuten voor €75,00 inclusief btw. De 60 minuten zijn opgesplitst in behapbare blokken van 10 á 20 minuten. Tevens ontvang je oefeningen zodat je zelf ook aan het nadenken wordt gezet. Na aankoop is het college meteen toegankelijk en zes maanden beschikbaar. 

Begin vandaag voor € 55,00

Modellen

Online college 1 en 2 afgerond? Wat goed! In college 3 wordt de complexiteit van wijsheid nog beter zichtbaar. Ben je er klaar voor? 

In online college 3 gaan we namelijk kijken naar de diverse modellen die worden ingezet over wijsheid. Ik laat je de grote diversiteit zien waarna we inzoomen op de drie belangrijkste wetenschappelijke multidimensionale modellen rondom wijsheid. 

Dit is een digitaal college van 60 minuten voor  €99,00 inclusief btw. De 60 minuten zijn opgesplitst in behapbare blokken van 10 á 20 minuten. Tevens ontvang je oefeningen zodat je zelf ook aan het nadenken wordt gezet. Na aankoop is het college meteen toegankelijk en zes maanden beschikbaar.

Begin vandaag voor € 55,00

© 2022 - 2023 All rights reserved Wisdom Lab
Su-Anne van Waes